Zaproszone osoby: 3
Jestem ...: independent Pomogła: 2 razy Wiek: 19 Posty: 725 Skąd: Kraków
Wysłany: |23 Lut 2007|, 2007 18:17
Jak dla mnie telefony Nokii i Siemensa są da best - i te też są najlepiej sprzedawane, zawsze jest ich najwiecej i najwiekszy popyt na nie - potem jeszcze moge dodać MOTOROLKĘ i moje typpowania to tyle;p
mimo tego ze sama teraz mam LG - ale mialam Nokie i Siemensa a poluje na HELLO MOTO:P heh, :-o :-D
hmmm.. tak patrze i się zastanawiam dlaczego w sondzie nie ma marki NOKIA ..
nagusek napisał/a:
Najlepsza marka tel. GSM !!!
Ja chyba na pierwszy miejscu obstawiłbym na Nokię i myślę, że dużo osób tak by obstawiała. Dlatego też, postanowiłem stworzyć taką ankietę, w której nie uwzględnię Nokii, da nam to bardziej obiektywne wyniki.
:mrgreen:
nokia i tylko ona;)
_________________ *Mam swój własny mały świat którego nikt nie rozumie...
*Nie ma co się ograniczać, na coś czekać i mieć coś z życia.
*Umiesz liczyć licz na siebie, Twoje szczęście innych Je!ie.
*To kobieta wywiodła mężczyznę z raju i tylko ona może go tam zaprowadźć.
Ja miałem Nokię 3410 bo ja rozwaliłem :-D i mam obecnie nokię 3510i
Jezeli będzie PLAY NA KARTĘ poza allegro a nie poza marketów to MAM SIECI PLUSA TERAZ MAM SIEC Z ERY
_________________ za rozsyłanie SPAM'u ->zakaz zamieszczania reklamy w stopce, jak również w innej formie (adres www w profilu) na okres 2 tygodni/ nagusek
Moj pierwszy to n 3510i.. mam ją od 3 lat.. rzucam nią i w ogóle .. działa:) to chyba o czymś świadczy.. mojego kolegi 3510i sewgo czasu pływała.. działa.. inny kolega swoją nokie kilka razy pomylił z piłką.. działa..
Ja mam swoją Nokię 3310 od dobrych 5 lat. I mimo swojego skromnego wyposażenia, i brak takich czy innych bajerów to naprawdę jest godny uwagi telefon. Robiłem z nim to samo co Ty (tj. rzucałem, wylądował w śniegu...działał! wylądował w ogniu na krótki czas...był czarny, ale działał! przeżył największe kataklizmy jakie można sobie wyobrazić i po dziś dzień wciąż działa). Telefon jest o tyle genialny gdyż posiada grę, którą posiada już coraz mniej telefonów, a mianowicie SNAKE II 8-) w którym to bije się dzień w dzień nowe rekordy :mrgreen:
Nokia najlepszą marką na świecie 8-)
SE bez wątpienia! ja posiadam SE K750i i jestem bardzo zadowolony, ale szkoda, że Memory Sticki są do niej drogie. Ale to już chyba do innego tematu
[ Dodano: 2008-08-12, 08:44 ]
Q?lo^ napisał/a:
Tak naprawde to wkurza mnie tylko 1 rzecz w SE :szybko psujący się joystick :-/
nie wszystkie komórki SE mają joysticki, te lepsze nie mają, a poza tym, w siemensach też się całkiem szybko niszczą joysticki więc nie widzę problemu...
_________________ Niech osoba niewartościowa pierwsza rzuci kamieniem...
Zdecydowanie Nokie : ) Wytrzymałość to dla mnie podstawa w wyborze telefonu, a Nokia mnie nie zawiodła. Mój fon przeżywa ze mną ciężkie chwilę, czasem się rzuci, czasem wpadnie do wody, swoją nokię 6020 mam 2 lata i nic jej nie jest tylko chyba muszę zmienić obudowę :-D