Jestem ...: jedyna w swoim rodzaju :P
Wysłany: |25 Sty 2007|, 2007 19:06 Wasz wymarzony fon ;)
Jaki telefon chcielibyście posiadać? Jakie powinien mieć bajery, np: radio, podczerwień? I dlaczego właśnie taki?
Mi ostatnio spodobał się sony ericsson k750i. Jest poprostu super i ma chyba wszystko co może posiadać nowy telefon. Ma radio, podczerwieć, blooteth (nie wiem jak to się pisze), kamere z fleszem, pamięć wewnętrzną i jeszcze pare innych bajerów.
P.S. Może ma ktoś na sprzedanie? :mrgreen:
_________________ "Lepiej stracić minutę w życiu, niż życie w ciągu minuty"
Nie przejmuj się tym co inni myślą o tobie, bo jeśli myślą źle to znaczy, że nie są nic warci, jeśli myślą dobrze to znaczy, że są naiwni.
Zaproszone osoby: 4
Wysłany: |25 Sty 2007|, 2007 20:35
jeżeli coś ma wszystko, to nie ma nic.. :-) Osobiście zbędne mi są te różne bajery w telefonach.. mam S.E T630 i w zupełności wystarcza.. Jeżeli chcę robić zdjęcia to mam cyfrówkę aparat, do słuchania mp3 - odtwarzacz mp3, telefon zaś zadzwonić/sms .. ;-) Ale jeżeli już mowa o wymarzonym fonie to też pewnie K750i, ale wiem ,że i tak bym nie korzystał z tych bajerów co posiada, dlatego sobie odpuszczam kupno, może kiedyś :lol: Pozdrawiam
heh.. nówka motorolka wypasik:D ale narazie mam N6020... i jakoś niemam za dużych potrzeb na posiadanie lepszego fona.... choć chciałabym se zakupić właśnie te motorolkę, albo Nokię 7360:]
_________________ *Mam swój własny mały świat którego nikt nie rozumie...
*Nie ma co się ograniczać, na coś czekać i mieć coś z życia.
*Umiesz liczyć licz na siebie, Twoje szczęście innych Je!ie.
*To kobieta wywiodła mężczyznę z raju i tylko ona może go tam zaprowadźć.
Ja nie wymienie jakiegoś konkretnego modelu (bo się na tym kompletnie nie znam), ale najbardziej porządanymi cechami były by: nie-padająca-w-najmniej-odpowiednim-momencie-bateria, odtwarzacz mp3/ogg/mpc/itepe, kilka GB pamięci dostępnej jak na pendrivie. Styknałby jeszcze aparat prześwietlający bielizne, ale taka technika jeszcze nie dostępna ;-)
_________________ Zejdź z krzyża! Potrzebuję drewna na ognisko!
hehe:D marzenia... lepiej za dużo nie marzyć bo marzenia mogą sparzyć ;-)
_________________ *Mam swój własny mały świat którego nikt nie rozumie...
*Nie ma co się ograniczać, na coś czekać i mieć coś z życia.
*Umiesz liczyć licz na siebie, Twoje szczęście innych Je!ie.
*To kobieta wywiodła mężczyznę z raju i tylko ona może go tam zaprowadźć.