Mam zamiar podjąć jakąś pracę dorywczą na wakacje, albo już teraz... Jeśli ktoś pracował dorywczo, to, proszę, niech napisze gdzie pracował, jak ta praca wyglądała i ile zarabiał-takie ogólne informacje. Czym najlepiej się kierować w poszukiwaniu takiej pracy i ogólnie wszystko, co wiecie na ten temat-byłabym bardzo wdzięczna
Zaproszone osoby: 3
Jestem ...: inna. Pomogła: 3 razy Wiek: 17 Posty: 577 Skąd: ja jestem...
Wysłany: |25 Mar 2008|, 2008 19:24
Och Pszczoło też mam taki problem Ty masz super, bo jesteś już po 16 i przyjmą Cię nawet do supermarketu ustawiać produkty
Ja jakiś czas roznosiłam ulotki, ale po dłuższym zastanowieni stwierdzam, iż to był nie najlepszy pomysł ^^ Ale w moim wieku niewiele mogę zdziałać. Więc Pszczoło moja(...) do boju ^^
_________________ 'Gdy mi do serca dotrze,
będe tym, co najsłodsze
Nim- . '
♥♥
Pszczółka, ja jak byłem teraz w PL, to moi znajomi pracowali w weekendy w Tesco. Koleżanka (16 lat) na kasie i paru znajomych w podobnym wieku na magazynach.
Jak masz Tesco w pobliżu, to idź sie dowiedz, cholera ich tam wie...
paulina93, hiszpan92, dzięki za dobre słowa Popytam, myślę, że w maju... Żeby też nie robić tak niczego na ostatnią chwilę A jeszcze pytanie co do tych ulotek Paulin, prosto z mostu-ile zarabiałaś?