*Zdecydowana większość mówi do mnie Pablo, od imienia ;p
*Garstka znajomych, a właściwie Ci którzy mieszkają tam gdzie moja babcia...mówią do mnie Siwy ;p kiedyś miałem rozjaśniane włosy i to dlatego, jak ktoś ma moją N-K to może sobie sprawdzić haha ;D
No i tyle ;D przewinęło się wiele...ale o tych krótkotrwałych nie wspominam
Jestem ...: gdzieś po drugiej stronie Pomogła: 1 raz Wiek: 20 Posty: 318 Skąd: Mielec
Wysłany: |15 Lis 2008|, 2008 14:47
TuruTuru napisał/a:
Macie jakieś przezwiska?
Ano znalazło by się pare
TuruTuru napisał/a:
Jak mówią na Was wasi znajomi, przyjaciele, rodzina??
to zależy kto mówi, najczesciej: Olcia, Alex i mała grupa osób Kovu
TuruTuru napisał/a:
I dlaczego?
Olcia- od imienia tak sie w LO przyjeło i zostało znana jestem jako Olcia z IIIc
Alex- to wymysł mojego taty i tak sie przyjeło własciwie u wszystkich, rodzina znajomi pochodzi od Aleksandra
Kovu a to juz taka wąska grupa moich przyjacół wzieło sie to od imienia bohatera 2 czesci króla lwa poniewaz przez pewnien czas miałam czorne włosy i pociągnita na twarzy szrame przez oko własnie
_________________ Zanim, gdy na chwilę zamknie oczy-znikniesz,
Zabierz jej, zabierz jej, zabierz jej z ręki nóż
Zanim będziesz próbował
odkupić ją za słowa
Zobaczysz, jak na drugim brzegu rzeki
Spokojnie, spokojnie, spokojnie stoi z nim
Tja...
Nin, Niniak, Ninus, Ninatko, Niniateczko... co komu pasuje XD
Wszystko od imienia Nina i od uwielbienia jakim kiedys darzylam zespol []\[][][]/[] ^^.
Kiedys bylo jeszcze 'cwany luzak', ale teraz juz niewiele osob o tym pamieta.
Moj brat wola do mnie zawsze krasnal (bo czym jest moje 1,67 m, przy jego 2 m ;D).
Męska część klasy mówi na mnie EMO (nie nie nie, nie jestem emo, na pytanie dlaczego tak na mnie mówią, każdy odpowiada, że się izoluje, no ale sorry jak za kimś nie przepadam to co będę udawać..)
Jeszcze w gimnazjum i na początku liceum też męska część znajomych mówiła na mnie narvana gdyż iż ponieważ wówczas miałam bzika na punkcie Nirvany
Był czas, że w klasie mówili na mnie Ukraina bo na w-fie ćwiczyłam w żółto-niebieskim dresie.
Po klasowej wycieczce zaczęli na mnie mówić Turuturu inna wersja to Turururu
Jeden bliski znajomy z innego forum mówi na mnie Yennefer bo podobno kojarzę mu się z postacią z sagi o Wiedźminie ^.^
Dziwnym trafem tylko koledzy nie mówią do mnie po imieniu..
Jestem ...: sobą...
Wysłany: |16 Lis 2008|, 2008 20:05
Przezwisko od szkoły podstawowej bodajże - BULI xD A od czego sie zaczęło ?? Jako młody chłopczyk śpiewałem sobie piosenkę z bajki " buli "
" Buli buli zostań razem z nami
Buli buli bardzo Cie kochamy "xD czy jakoś tak, no i sie przyjęło
A mówią tak do mnie wszyscy znajomi, kuzynki, kuzyni xD
_________________ ...kiedy pomocnej dłoni potrzeba, daleko nie musiałem jej szukać, wystarczało po sąsiedzku do drzwi zapukać, nie do wszystkich tylko do wybranych osób, najlepiej mi znanych, po prostu zaufanych.
Na mnie wołają właśnie mała mi ze względu na mój wzrost i podobno charakter.. Nie zgadzam się z tym, ale im bardziej protestowałam tym szybciej się przyjęło..
_________________ jeżeli jeszcze nie zwariowałeś, znaczy że jesteś niedoinformowany;)