mmm, kubuś z marchewką a tak na poważnie to mi najbardziej chyba się przypasował Tymbark Wiśnia-Jabłko. Jabłko już lubiłem jako dziecko, a wiśnia? No cóż, wiśnia jest ponętna
_________________ Niech osoba niewartościowa pierwsza rzuci kamieniem...
Ostatnio Tymbarki jablko-wisnia, jablko-mieta, i Granaty. Czasem jeszcze Kubus, albo cos Kubusio-podobnego z Lidla. ^^
Ogolnie, to strasznie drogie sa te soki...
marchewka z truskawką i bananem , pewnie dużo cukru ,ale i tak lubię
_________________ "Wiesz, Wendy, kiedy pierwsze dziecko zaśmiało się po raz pierwszy, jego śmiech pękł na tysiąc kawałków, które rozprysły się na wszystkie strony. Tak powstały wróżki. "
.Piotruś Pan.
Jestem ...: jak płynąca rzeka
Wysłany: |28 Sie 2008|, 2008 20:19
Marchewka. Sama lub z różnymi innymi dodatkami.
Nie za bardzo lubię marchewkę z pomarańczem, ale też wypiję.
Oczywiście to, jeśli chodzi o kubusiopodobne soki.
Z innych to tymbark jabłko-mięta, lub jabłko-brzoskwinia.
No i domowe soczki ^^
Przyjaciele, oj, bo się zawstydzę! Rzeczywiście, marchewka jest the best, chociaż nie dlatego mam taki nick. A Kubusia marchewkowego piłbym cały czas, gdybyśmy w domu nie pili tylko soku z czasrnej porzeczki, wiśniowego i jabłkowego, lub multiwitaminę
_________________ Niech osoba niewartościowa pierwsza rzuci kamieniem...
Pijam soki. Nie patrze na marke czy cene ,ale na jakość tego soku.. Testuje pozniej wiem co dobre a co nie. Może kosztować i on 1zł a moze i 5 wazna jest jakość a nie cena;)).
Ogólnie to uwielbiam nektary