hmm...to są osoby, które myślą, że są pępkiem świata tak? o to chodzi? Jeżeli tak no to co tu dużo mówić. Mają swój świat, swoje kredki...zazwyczaj mają pieniądze i nic poza tym Ot takie po prostu puste, rozpuszczone dzieci, które o życiu mają niewiele do powiedzenia, bo zawsze mamusia czy tatuś za nich wszystko robili. Tak...to boli, no skrzywdzili dziecko i tyle...co im po tym? Trzeba by zapytać Swoją drogą... zapraszam na YouTube, kto nie widział, to proszę uprzejmie o wpisanie na tym portalu w wyszukiwarce "Sylwusia" Pojawi wam się odcinek rozmów w toku...posłuchajcie, co dziewczyna w wieku 16 lat ma do powiedzenia
Dostrzeżemy niejedną taką osobę w swoim otoczeniu - bierze się to głównie, choć nie tylko z bogatych rodziców, oraz mam, które chcą zrobić z dziecka modelkę i trochę przebarwiają sprawę.
_________________ Gość, zaproś swoich znajomych
"Musi być ciężko tym którzy wzięli autorytet za prawdę, zamiast prawdę za autorytet."
G. Massey
oglądałam sylwusie i strach pomyslec, ze na swiecie żyja takie osoby, w moim otoczeniu na szczescie wiele takich ludzi nie ma, ale zdarzaja sie pewne ewenementy
Jednym z przykładów jest Frytka a takich pewnych siebie zadufanych osób jest sporo w moim otoczeniu. Nawet w szkole można zobaczyć niejeden taki przykład. Wynika to przede wszystkim z wychowania bo jacy rodzice zazwyczaj takie dzieci chociaż zdarzają się wyjątki.
Nie jest to jak dla mnie normalne bo życie tą ich pewność siebie prędzej czy później zweryfikuje. Człowiek powinien mieć w sobie trochę pokory a tym osobom wyraźnie brak tej cechy jak i wielu innych bardzo ważnych cech.
_________________ .:::::Miej serce,patrz w serce,patrz sercem...::::..
Rotfl, Sylwusia i jej zasób słownictwa wymiata.
Mam w grupie na studiach taką osobę, która jest tak głupia, że się w głowie nie mieści. Szuka pulpitu i biedaczka znaleźć nie może, przy poleceniu "wpiszcie swój adres mejlowy", wpisuje adres domowy... nie wiem jakim cudem ona się jeszcze utrzymała, liczę na to, że obleje poprawkę we wrześniu i nie będę musiała jej więcej oglądać ^^.
Róż i biel to jej ulubione kolory.
Jestem dla niej niemiła i docinam jej na każdym kroku (czasami próbuje się odgryźć, ale jej nie wychodzi).
Ja nie wiem skąd się tacy ludzie biorą... -_-
_________________ bu.
Nadziejka89 [Usunięty]
Wysłany: |28 Cze 2008|, 2008 19:51
Mam taką sąsiadkę, obecnie ma 16 lat a chwilami ubiera się jak prostytutka.
Tyle, że dla niej liczy się tylko to, żeby miała co wypić i zapalić.
W dwa lata temu, przychodzili do niej na kawę faceci po 22-23 lata, a jej mamusia była w siódmym niebie, bo córunia ma starszego chłopaka.
Dodam, że ci dwaj nie mieli i nie mają najlepszej opinii w swoim otoczeniu.
Takie "Sylwusie" powinno się do ciężkich robót wysyłać, może by choć trochę zmądrzały.
Znam tutaj sporo takich barbie, ale je wszyscy lubią, szczególnie chłopaki typu plejbojowatego. Ja nie mogę strawić, ale ja to ja.
Ale w Polsce szczerze mówiąc nie znam nikogo takiego, na szczęście.
Znam takie mam ich mnóstwo w szkole x P wkurzają mnie. mam dość ich tego zaczepiania ,bo myślą że jak palą albo piją to mogą wszystko i są takie kÓl. żal mi ich. wkurzają mnie, nie lubię tych głupich zadufanych w sobie dzieci co woda sodowa im do głowy uderzyła i mamusia ma dużo kaski to dziecko ma sielankę. masakra
Jestem ...: jestem jaka jestem
Wysłany: |30 Cze 2008|, 2008 13:57
ja tez znam kilka takich osobek i kilka z nich jest w mojej klasie
mysle ze takie osoby to egoistyczne i zadufane w sobie laleczki barbie
aale gdy taka dziewucha mnie zaczepia to odrazu gadam prosto z mostu co o niej mysle i juz wiecej mnie nie zaczepi
_________________ Wymówki nie masz gdy przyjaciel prosi
Nie bój się cieni, one świadczą o tym, że gdzieś znajduje się światło
hynymyny [Usunięty]
Wysłany: |1 Lip 2008|, 2008 00:09
Nin napisał/a:
Mam w grupie na studiach taką osobę, która jest tak głupia, że się w głowie nie mieści. Szuka pulpitu i biedaczka znaleźć nie może, przy poleceniu "wpiszcie swój adres mejlowy", wpisuje adres domowy...
Myślę że te dziewczyny po prostu chcą zwrócić na siebie uwagę, a tak jest najłatwiej.