KsIęŻnIcZkA:D, z koroną na głowie A jak nie z koroną, to z opaską z jakimiś świecącymi koralikami. Długie, blond loki, szczupła i wysoka, ubrana najczęściej w dopasowane dżinsy rurki, oryginalne bluzki i buty na obcasie-taka mnie fantazja naszła
Tylko proszę nie opisywać mnie jako wielką pszczołę na dwóch nogach
A serio to młode dziewczę z długimi, prostymi i luźnymi włosami w sukience w groszki i okularach przeciwsłonecznych.. I jeszcze w ciepły, wiosenny, wietrzny dzień na łące. Cóż poradzic, że tak sobie wymyśliłem. Takie miałem pierwsze skojarzenie
_________________ Każdy wie, że czegoś nie da się zrobić. Aż pojawia się ktoś kto tego nie wie, i robi to. - Albert Einstein
A serio to młode dziewczę z długimi, prostymi i luźnymi włosami w sukience w groszki i okularach przeciwsłonecznych.. I jeszcze w ciepły, wiosenny, wietrzny dzień na łące. Cóż poradzic, że tak sobie wymyśliłem. Takie miałem pierwsze skojarzenie
Rany... Aż mi się miło zrobiło, jak to przeczytałam No i mam długie i proste włosy
dolorismachina, Ciebie wyobrażam sobie jako wysokiego, szczupłego, ale silnego blondyna z brązowymi oczami, ubranego w ciemnoniebieskie dżinsy i czarną koszulę z krótkim rękawem. A w tle góry jakieś, np. nasze rodzime Tatry adriono, a Ciebie to ja widzę jako szalonego kierowcę, z rozwianymi włosami, okularami przeciwsłonecznymi, w koszuli w kratkę i czarnych sztruksach
nie no widziałam cię na zdjęciach więc pola do popisu nie ma i moja wyobraźnia została przyćmiona ale to tak huh z plecakiem z biało czerwonymi naszywkami i ze słuchawkami na uszach nucąc patriotyczne pieśni
_________________ "Wiesz, Wendy, kiedy pierwsze dziecko zaśmiało się po raz pierwszy, jego śmiech pękł na tysiąc kawałków, które rozprysły się na wszystkie strony. Tak powstały wróżki. "
.Piotruś Pan.