Strona g��wna forum m�odzie�owego

Poprzedni temat :: Nastêpny temat
G³osowanie - Wybory Parlamentarne 2007

W wyborach parlamentarnych 2007 g³os swój oddajê na partiê:
Liga Prawicy Rzeczypospolitej
0%
 0%  [ 0 ]
Polskie Stronnictwo Ludowe
0%
 0%  [ 0 ]
Polska Partia Pracy
3%
 3%  [ 1 ]
Lewica i Demokraci
17%
 17%  [ 5 ]
Prawo i Sprawiedliwo¶æ
17%
 17%  [ 5 ]
Samoobrona RP
0%
 0%  [ 0 ]
Platforma Obywatelska
58%
 58%  [ 17 ]
Partia Kobiet
3%
 3%  [ 1 ]
Krajowa Partia Emerytów i Rencistów
0%
 0%  [ 0 ]
inna, wy¿ej niewymieniona
0%
 0%  [ 0 ]
G³osowañ: 29
Wszystkich G³osów: 29

Autor Wiadomo¶æ
Jarmo 
25%

Jestem ...: Lechit± z krwi i ko¶ci
Sk±d: Poznañ
Wys³any: |22 Pa¼ 2007|, 2007 12:10   

Potwierdzi³o siê to czego najbardziej obawiali siê dzia³acze PiSu. Do wyborów posz³o wiêcej m³odzie¿y ni¿ emerytów i rencistów. I chwa³a za to :) M±drzy ludzie w Polsce m±drzy i na forum.

"You have to concern the possibility that God does not like you, he never wanted you, in all probability he hates you..."

Cloud 
70%

Jestem ...: dziwna xD
Sk±d: Bia³ystok
Wys³any: |22 Pa¼ 2007|, 2007 22:19   

i tak te¿ siê sk³ada, ¿e m³odzie¿ nie zna dobrze historii, dlatego te¿ wybiera PO.

hiszpan92 
80%

Jestem ...: Piêkny.
Pomóg³: 2 razy
Sk±d: Gdynia/Malaga
Wys³any: |22 Pa¼ 2007|, 2007 22:34   

No tak. My niedouczeni nieudacznicy. W koñcu prawdziwy Polak, znaj±cy sie na historii, wybiera PiS.

Cloud 
70%

Jestem ...: dziwna xD
Sk±d: Bia³ystok
Wys³any: |23 Pa¼ 2007|, 2007 17:55   

Prawdziwy Polak, kyóry zna historiê i wie co to komuna, na pewno nie wybierze lewicy.

hiszpan92 
80%

Wys³any: |23 Pa¼ 2007|, 2007 18:13   

To musze przekazaæ mojemu dziadkowi, ¿e ju¿ nie jest Polakiem, bo popiera LiD.
A czemu lewica to od razu taka bulwersa? Ja LiDu mo¿e nie popieram, ale program maj± dobry, wielu polityków z PZPR'em nie ma u nich nic wspólnego.
Ale nie, PiS i wielki wódz Jarek s± lepsi.

hiszpan92 
80%

Wys³any: |23 Pa¼ 2007|, 2007 21:49   

PiS to populi¶ci, dotr± swoimi has³ami typu 3 Miliony mieszkañ do prostych ludzi i ju¿ wszyscy rolnicy i inni pro¶ci ludzie na nich g³osuj±.

skanerzdrukark±
[Usuniêty]

Wys³any: |23 Pa¼ 2007|, 2007 23:05   

hiszpan92 napisa³/a:
PiS to populi¶ci, dotr± swoimi has³ami typu 3 Miliony mieszkañ do prostych ludzi i ju¿ wszyscy rolnicy i inni pro¶ci ludzie na nich g³osuj±.

Dok³adnie, bazuj± oni na tym, co nawet najg³upszy cz³owiek posiada - na uczuciach, takich jak patriotyzm, honor, wiara. Potrafi± tak dobieraæ s³owa i argumenty, ¿e osoby niewykszta³cone popieraj± ich.

nagusek, zauwa¿, ¿e w partiach, takich jak PO czy LiD jest wiêcej osób z wy¿szym wykszta³ceniem. Partie te kieruj± swój program do ludzi uczonych, posiadaj±cych jak±¶ wiedzê o ekonomii, historii, odwo³uj± siê do ich umys³ów, a nie tylko do serc. Zwyk³y, szary cz³owiek nie zawsze jest w stanie poj±æ programy tych partii.

Jarmo 
25%

Jestem ...: Lechit± z krwi i ko¶ci
Sk±d: Poznañ
Wys³any: |26 Pa¼ 2007|, 2007 11:44   

Cloud napisa³/a:
i tak te¿ siê sk³ada, ¿e m³odzie¿ nie zna dobrze historii, dlatego te¿ wybiera PO.

To siê u¶mia³em za wszystkie czasy. Masz racjê lepiej g³osowaæ na braci Kaczyñskich którzy wy¶miewali siê i pocz±tkowo nie popierali Lecha Wa³êsy wchodz±cego na p³ot stoczni Gdañskiej i walcz±cego o to, ¿eby w tym kraju by³o normalnie.
Cloud napisa³/a:
Prawdziwy Polak, kyóry zna historiê i wie co to komuna, na pewno nie wybierze lewicy.

O ile wiem PO jest parti± centroprawicow±, ale mogê siê myliæ, a wiêc mnie o¶wieæ. A nawet je¿eli kto¶ g³osujê na lewicê to raczej nie patrzy na to z jakiego ustroju wywodz± siê partiê lewicowe tylko po prostu g³osujê tak bo ma pogl±dy lewicowe.

A najlepszy obecnie numer to jest to, ¿e Kaczki siê obrazi³y o to, ¿e Donald nazywa ich braæmi xD mo¿e niech zacznie ich nazywaæ siostrami to bêdzie OK.
Ja jestem szczê¶liwy z tego, ¿e do tego kraju wróci normalno¶æ. A razem ze mn± cieszy siê ok 78% Polaków, ca³a Europa i ¶wiat (a zapomnia³em przecie¿ o USA, kolebka polsko¶ci która murem sta³a za PiSem ale od 30 lat w Polsce nie by³a xD)

"You have to concern the possibility that God does not like you, he never wanted you, in all probability he hates you..."

Wy¶wietl posty z ostatnich:   

Podobne posty
Temat Autor Forum Odpowiedzi Ostatni post
Ten temat jest zablokowany bez mo¿liwo¶ci zmiany postów lub pisania odpowiedzi Og³oszenie: WYBORY MISS I MISTERA FORUM ! Green_Angel Konkursy 0 |9 Mar 2007|, 2007 14:42
Green_Angel
Brak nowych postów Eurowizja 2007 R3D D3v1L Muzyka 15 |25 Cze 2007|, 2007 20:36
phqenix
Brak nowych postów Siatkówka-Liga ¦wiatowa 2007 Pszczolka Sport 22 |1 Lip 2007|, 2007 20:50
micha¶:D
Brak nowych postów Mistrzostwa ¶wiata U-20 Kanada 2007 Jarmo Sport 10 |4 Lip 2007|, 2007 22:33
hiszpan92
Ten temat jest zablokowany bez mo¿liwo¶ci zmiany postów lub pisania odpowiedzi Koncert Moñki ( podlaskie) 24.11.2007 stratokaster ¦mietnik 0 |27 Pa¼ 2007|, 2007 22:13
stratokaster

Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: