Jestem ...: jedyna w swoim rodzaju :P
Wysłany: |13 Gru 2008|, 2008 20:19
Polskie:
Perfect
Republika
Lady Pank
Maanam
Bajm
Oddział Zamknięty
Zagraniczne:
Shakin' Stevens
Michael Jackson
Eurythmics
Bryan Adams
George Michael
Guns N' Roses
Falco
Bon Jovi
Duran Duran
_________________ "Lepiej stracić minutę w życiu, niż życie w ciągu minuty"
Nie przejmuj się tym co inni myślą o tobie, bo jeśli myślą źle to znaczy, że nie są nic warci, jeśli myślą dobrze to znaczy, że są naiwni.
_________________ Californication online serial, który zmienia nas wszystkich, David Duchowny pokazuje że życie jest pełne, miłości, smutku, rozczarowań ...
uwielbiam , mój tata podarował mi całą swoją kolekcję płyt i ..eh zasłuchana jestem od dłuższego czasu
_________________ "Wiesz, Wendy, kiedy pierwsze dziecko zaśmiało się po raz pierwszy, jego śmiech pękł na tysiąc kawałków, które rozprysły się na wszystkie strony. Tak powstały wróżki. "
.Piotruś Pan.
wszystkie w sumie zostały wymienione za chwilkę jeszcze tylko sprawdzę i jak będzie coś jeszcze to dodam
_________________ "Wiesz, Wendy, kiedy pierwsze dziecko zaśmiało się po raz pierwszy, jego śmiech pękł na tysiąc kawałków, które rozprysły się na wszystkie strony. Tak powstały wróżki. "
.Piotruś Pan.
Coś pięknego. Większość dzisiejszych punkowych, metalowych, rockowych oraz industrialnych legend jest z tamtego okresu.
Wszystkich ulubionych z tamych lat nie będę wymieniał, niemniej można zaznaczyć The Cure, Metallica, KSU, Skinny Puppy, Ministry, David Bowie, Peter Gabriel, Queen, Depeche Mode czy chociażby w końcówce owych lat - Nine Inch Nails.