Zaproszone osoby: 4
Wysłany: |27 Gru 2006|, 2006 19:15 teledyski
Może znacie jakieś strony z których można ściągnąć teledyski, chodzi mi raczej o nowsze teledyski .. :-> Jeżeli tak to proszę o podanie linków stron..Będe bardzo wdzięczny ..
Pozdrawiam.. Kamil
tak nie ma sensu szukac na necie teledyskow... skoro pobierasz jakis program typu Bearshare i pobierasz teledyski w oszalamiajacym tempie ;] PZDR !!!!!!
Wysłany: |28 Gru 2006|, 2006 11:49
hynymyny napisał/a:
emule
to ja podziękuje za ten program ;-)
jamro napisał/a:
Bearshare
używał i spisuje się wspaniale, jak żaden inny p2p :-)
Myślałem,że jest jakiś obszerny zbiór w necie, gdzie bym mógł obejrzeć dany teledysk, a następnie zassać .. ale nia ma łatwo :-)
Dzięki za odp. Jak jednak ktoś będzie coś wiedział o taki stronach to temat nadal aktualny..
Pozdrawiam...Kamil
Wysłany: |9 Sty 2007|, 2007 10:26
robjoz napisał/a:
Zawsze mozesz skoczyc na youtube i sciagnac sobie z tej strony na hdd
Robiłem tak, ale niestety jakoś muzyki nie jest najlepsza, natomiast obraz jest OK. Na komputerze można sobie pooglądać/posłuchać, jednak w samochodzie już raczej nie.. :-?
Póki co ściągam z BearShare.. ;-)
Zaproszone osoby: 3
Jestem ...: independent Pomogła: 2 razy Wiek: 19 Posty: 725 Skąd: Kraków
Wysłany: |10 Lut 2007|, 2007 14:35
KamilGT napisał/a:
hynymyny napisał/a:
emule
to ja podziękuje za ten program ;-)
jamro napisał/a:
Bearshare
używał i spisuje się wspaniale, jak żaden inny p2p :-)
Myślałem,że jest jakiś obszerny zbiór w necie, gdzie bym mógł obejrzeć dany teledysk, a następnie zassać .. ale nia ma łatwo :-)
Dzięki za odp. Jak jednak ktoś będzie coś wiedział o taki stronach to temat nadal aktualny..
Pozdrawiam...Kamil
czemu podziekujesz za Emule'a??:P ja uwazam ze to swietny program i wszystko tam znajdziesz:) moja rodzinka zywi sie Emulem;p nie no moze przesadzilam ale raczej wszystko odpalamy na Emule:P:) pzdr :mrgreen:
_________________ I love you Bob x
hynymyny [Usunięty]
Wysłany: |10 Lut 2007|, 2007 14:57
Bearshare - jego stara wersja posiadał przy instalacji wirusa i dlatego nie korzystam z tego programu, a po zainstalowaniu bardziej spowalnia kompa niż e mule