Zaproszone osoby: 4
Wysłany: |26 Gru 2006|, 2006 20:22 Tokio Hotel
Co sądzicie o grupie "Tokio Hotel" ..moim zdaniem trochę dziwny styl mają "chłopacy" , ale dużo polskich nastolatek zafascynowanych jest nimi :roll: .. A wy co sądzicie o tej grupie :?: :roll:
o feeee.. krótko i na temat.
ale tak serio to powiem, że ktoś miał pomysł na stworzenie gruby pedałków którzy zrobią tandetną muzykę, ubiorą sie jak pedały, a miliony głupich dziewuch będą sie w nich podkochiwały.. gratuluję
jak włączyłam kiedyś tv i leciała piosenka TH chyba schrei czy jakoś tak myślałam że jest kobietą ten co śpiewa tylko ze taka trochę płaską, poza tym jestem zniesmaczona nimi i tymi blog27
_________________ nobody is perfect, my name is nobody.
tak przeciez ten bill to jak baba wyglada i ten make up haha osikac sie mozna.
no niestety maja tyle tych fanek bo kur** nie weim dlaczego. ja ich nie lubie jak widze ich mordy to od razu zmieniam kanal.
_________________ "Nie mów, że nie masz czasu,Twoja doba ma tyle samo godzin, co doba Einsteina,Michała Anioła i Leonarda da Vinci"
Zaproszone osoby: 3
Jestem ...: independent Pomogła: 2 razy Wiek: 19 Posty: 725 Skąd: Kraków
Wysłany: |15 Lut 2007|, 2007 20:16
ja w sumie nic do nich nie mam - ale nie jestem ich fanka:D powiem ze TOM nawet mi sie podoba:D a jego kolczyk juz w ogole:P poza tym lubie pare kawalków:D:D :mrgreen:
do d.... heh... nie no.... wygląd taki smiechowy.. jak na młodych nastolatków niemiec przystało :mrgreen:
_________________ *Mam swój własny mały świat którego nikt nie rozumie...
*Nie ma co się ograniczać, na coś czekać i mieć coś z życia.
*Umiesz liczyć licz na siebie, Twoje szczęście innych Je!ie.
*To kobieta wywiodła mężczyznę z raju i tylko ona może go tam zaprowadźć.