Zaproszone osoby: 3
Jestem ...: inna. Pomogła: 3 razy Wiek: 16 Posty: 577 Skąd: ja jestem...
Wysłany: |28 Lip 2008|, 2008 19:32
Dziękuję
Nadziejka89 napisał/a:
Jak dla mnie ładne, mają coś w sobie
Widzę, że jesteś dobra w te klocki.
Wiesz co, lubię to po prostu robić. Mam niestety kiepski aparat, więc żeby uchwycić dobre makro albo w ogóle coś fajnego często trzeba się nieźle namęczyć, bo to zwykła cyfrówka
A czy jestem dobra.. jak wyżej pisałam lubię to i lubie je wrzucić w internet tak żeby inni mogli powiedzieć co jest nie tak- i wiem, że to bardzo pomaga!
_________________ 'Gdy mi do serca dotrze,
będe tym, co najsłodsze
Nim- . '
♥♥
Jestem ...: Chory na głowe... Pomógł: 2 razy Wiek: 20 Posty: 540 Skąd: Kielce
Wysłany: |28 Lip 2008|, 2008 21:24
1 i 2. No ok są dobrze zrobione. Tylko ten blur w tle... to samo można zrobić niskim GO i filtrem rozpraszającym (a jak nie masz takowego [bo raczej lustrzanki nie masz] to możesz rajstopy założyć na obiektyw i działają tak samo ^^ ).
3 i 4. Spoko są podobają mi się. Nuty trochę przyciemne można by podnieść ekspozycję o 1 poziom ale to tam moje myślenie ^^ . Spinacz też ok dobre GO.
5. Się mi nie podoba Nie wiem takie se jest dla mnie
6. Fajne ^^ ładna głębia i zgranie obiektów, fakt trochę mi brakuje tutaj ale nie jest to złe zdjęcie ^^
7. Jak dla mnie to taki se pstryk
8. Fajnie wyszło ^^ trochę pion jest zachwiany ale to nie jest bardzo bolesne dla oczu. Ja osobiście poczekałbym jeszcze żeby ten drugi gołąb na lewo zszedł z kadru ale to ja bym to tak zrobił zdjęcie jest ok ^^
Zaproszone osoby: 3
Jestem ...: inna. Pomogła: 3 razy Wiek: 16 Posty: 577 Skąd: ja jestem...
Wysłany: |29 Lip 2008|, 2008 23:07
No, dzięki Begi za pomoc!
A co do gołebi, czyli do ostatniego, jest to właściwie jedno zdjęcie z niewielu, które zrobiłam w Warszawie a w ogóle miało nie wylądować w necie (np. nadigarcie moim) dlatego wiem, że kadr trochę krzywy jest i zrobiłam to zdjęcie, tak po prostu, bo tło fajne było i szczerze mówiąc nawet nie pamiętam kiedy zrobiłam to zdjęcie, po co i cz w ogóle patrzyłam jak ustawione są gołębie xD
Ale jeszce raz dizękuję, wszystkim
_________________ 'Gdy mi do serca dotrze,
będe tym, co najsłodsze
Nim- . '
♥♥