Strona g��wna forum m�odzie�owego

Poprzedni temat :: Następny temat
Amatorskie zdjęcia (:
Autor Wiadomość
dycha 
70%

Jestem ...: jedyna w swoim rodzaju :P
Wysłany: |28 Lip 2008|, 2008 18:38   

Fajne ;)
Najbardziej mnie się podoba to z kluczami ;)

Nie przejmuj się tym co inni myślą o tobie, bo jeśli myślą źle to znaczy, że nie są nic warci, jeśli myślą dobrze to znaczy, że są naiwni.

paulina93 
65%

Zaproszone osoby: 3
Jestem ...: inna.
Pomogła: 3 razy
Wysłany: |28 Lip 2008|, 2008 19:32   

Dziękuję :)

Nadziejka89 napisał/a:
Jak dla mnie ładne, mają coś w sobie :)
Widzę, że jesteś dobra w te klocki.

Wiesz co, lubię to po prostu robić. Mam niestety kiepski aparat, więc żeby uchwycić dobre makro albo w ogóle coś fajnego często trzeba się nieźle namęczyć, bo to zwykła cyfrówka :)
A czy jestem dobra.. jak wyżej pisałam lubię to i lubie je wrzucić w internet tak żeby inni mogli powiedzieć co jest nie tak- i wiem, że to bardzo pomaga!
♥♥

hiszpan92 
80%

Jestem ...: Piękny.
Wysłany: |28 Lip 2008|, 2008 19:43   

No ładne, ładne. Część już widziałem, najfajniejszy ten Misiu i drzewko według mnie. Tylko dwójka i siódemka jakoś nie specjalnie, chociaż nie są złe.

BlueEyeGuy 
60%

Jestem ...: Chory na głowe...
Wysłany: |28 Lip 2008|, 2008 21:24   

1 i 2. No ok są dobrze zrobione. Tylko ten blur w tle... to samo można zrobić niskim GO i filtrem rozpraszającym (a jak nie masz takowego [bo raczej lustrzanki nie masz] to możesz rajstopy założyć na obiektyw i działają tak samo ^^ ).

3 i 4. Spoko są podobają mi się. Nuty trochę przyciemne można by podnieść ekspozycję o 1 poziom ale to tam moje myślenie ^^ . Spinacz też ok dobre GO.

5. Się mi nie podoba :P Nie wiem takie se jest dla mnie :P

6. Fajne ^^ ładna głębia i zgranie obiektów, fakt trochę mi brakuje tutaj ale nie jest to złe zdjęcie ^^

7. Jak dla mnie to taki se pstryk :P

8. Fajnie wyszło ^^ trochę pion jest zachwiany ale to nie jest bardzo bolesne dla oczu. Ja osobiście poczekałbym jeszcze żeby ten drugi gołąb na lewo zszedł z kadru :P ale to ja bym to tak zrobił zdjęcie jest ok ^^

paulina93 
65%

Zaproszone osoby: 3
Jestem ...: inna.
Pomogła: 3 razy
Wysłany: |29 Lip 2008|, 2008 23:07   

No, dzięki Begi za pomoc!
A co do gołebi, czyli do ostatniego, jest to właściwie jedno zdjęcie z niewielu, które zrobiłam w Warszawie a w ogóle miało nie wylądować w necie (np. nadigarcie moim) dlatego wiem, że kadr trochę krzywy jest i zrobiłam to zdjęcie, tak po prostu, bo tło fajne było i szczerze mówiąc nawet nie pamiętam kiedy zrobiłam to zdjęcie, po co i cz w ogóle patrzyłam jak ustawione są gołębie xD

Ale jeszce raz dizękuję, wszystkim ;)
♥♥

Podobne posty
Temat Autor Forum Odpowiedzi Ostatni post
Brak nowych postów amatorskie zdjęcia Cloud ;) Cloud Fotografia 6 |3 Mar 2008|, 2008 15:08
reszka
Brak nowych postów [grafika] amatorskie fotki robjoza;] robjoz Fotografia 3 |9 Wrz 2007|, 2007 18:20
vortex1337
Brak nowych postów Zdjęcia ; P SleepyHolly Fotografia 10 |5 Mar 2008|, 2008 16:28
SleepyHolly
Brak nowych postów Zdjęcia Porzeczkowej Porzeczkowa Pokaż Się 37 |16 Cze 2008|, 2008 18:10
Porzeczkowa
Brak nowych postów Zdjęcia Hodiczka ;) hodik Pokaż Się 8 |1 Sty 2008|, 2008 13:26
hiszpan92

Odpowiedz do tematu