Strona g��wna forum m�odzie�owego

Poprzedni temat :: Następny temat
Poziom forum spada...
Autor Wiadomość
kamil_jk_87 
25%

Zaproszone osoby: 3
Jestem ...: ...
Wysłany: |1 Lip 2008|, 2008 17:23   

Ale przecież my jesteśmy też tu po to, żeby pomagać innym...... Fakt, że będzie trochę osób co zawitają dostaną odpowiedź na swój problem i się więcej nie pokażą... Ale zauważcie, że taka osoba może też przyjść dostać odpowiedź na swoje pytanie i być osoba śledząca forum, a przy następnym problemie znów zawita i może docenić pomoc która od Nas dostanie i zostać z Nami zacząć też pisać i pomagać... Ja na pewnym forum też byłem pewien czas tylko obserwującym chciałem poznać osoby, aż pewnego dnia zacząłem się udzielać..... :)

Nadziejka89
[Usunięty]

Wysłany: |5 Sie 2008|, 2008 11:16   

Ja proponuję zablokowanie w tym dziale możliwości pisania dla niezarejestrowanych.
Od jakiegoś czasu boty zakładają tu spamujące tematy jako goście i nie można ich zablokować.
Dodatkowo ledwo po usunięciu jednego tematu pojawia się drugi.

Podobne posty
Temat Autor Forum Odpowiedzi Ostatni post
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Ogłoszenie: WYBORY MISS I MISTERA FORUM ! Green_Angel Konkursy 0 |9 Mar 2007|, 2007 14:42
Green_Angel
Brak nowych postów Przyklejony: Katalog przyjaciół forum i serwisu mł... Lukasz Poleć stronę 0 |18 Cze 2008|, 2008 15:07
Lukasz
Brak nowych postów OT - niski poziom merytoryczny andrzej3410 Śmietnik 0 |8 Lut 2008|, 2008 20:33
andrzej3410
Brak nowych postów Prowadzę forum o grach szukam moderat... toxyna GadkaSzmatka 0 |22 Lut 2009|, 2009 18:11
toxyna
Brak nowych postów Mod na forum :P vortex1337 Propozycje/sugestie 1 |22 Sie 2007|, 2007 19:15
shumovina

Odpowiedz do tematu
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach