Jestem ...: nie z tej ziemi
Wysłany: |15 Paź 2007|, 2007 20:23
Nie wiem może ja jakaś staroświecka jestem ale papieros i dym z usta nie dodaje dziewczynie uroku. Wręcz przeciwnie. Jak z fajką wygląda śliczna z buźki dziewczyna? No i oczywiście jej zapach...Litr perfum nie zneutralizuje zapachu dymu na ubraniu, ciele, włosach nie wspominając o oddechu...
_________________ Myśli kiełkują w głowie i chcą koniecznie przebić się przez twardą skorupę ludzkiej obojętności ...
Jestem ...: sobą...
Wysłany: |4 Gru 2007|, 2007 21:05
Mnie to przeszkadza...paląca kobieta od razu jest u mnie przekreślona w sensie bycia razem - nie mam ochoty całować popielniczki.
_________________ ...kiedy pomocnej dłoni potrzeba, daleko nie musiałem jej szukać, wystarczało po sąsiedzku do drzwi zapukać, nie do wszystkich tylko do wybranych osób, najlepiej mi znanych, po prostu zaufanych.
Dla mnie nie ma problemu jeśli taka osóbka dba o to by jej z ust nie wydostawały się opary niezbyt przyciągające płeć przeciwną Jakiś miętusik czy guma i wszystko jest w porządalu ale gorzej jest ja sama o to nie dba czemu jestem stanowczo przeciw
Sam dbam o pozytywny zapach z jamy ustnej i tego samego wymagam od innych!
TO NIE BOLI
Wysłany: |1 Sty 2008|, 2008 20:40
vortex1337 napisał/a:
e tam, ja po prostu nie chciałbym się całować z popielniczką ot cały problem Ogólnie jestem anty-papierosowy więc dla mnie nie ma znaczenia czy pali facet czy dziewczyna, beznadziejnie, że pali...po prostu
dziewczyna z fajką w gębie nie przemawia do mnie.
zresztą nikt kto pali nigdy nie będzie miał mojej aprobaty dla tego nałogu.
oczywiście, że gadam z takimi ludźmi, ale z jakiej racji ktoś ma mi psuć zdrowie.
i na cholerę to palić ?
dla szpanu ? bo kolegom się nie odmawia ? a dziewczyny to co ? chcą wyjść na ostre babki z papierochem w mordzie ?
no dajcie żyć x |
Jestem ...: sobą...
Wysłany: |8 Sie 2008|, 2008 23:22
Olka napisał/a:
Papierosa mogę zapalić jak jestem zdenerwowana ale tak to nie...
Czyli palisz, tak czy siak... Nie lubię palących dziewczyn. Tzn. nie lubię w sensie ze nigdy bym z Taka nie był, bo odraza mnie panna z "fajka" w buzi.
_________________ ...kiedy pomocnej dłoni potrzeba, daleko nie musiałem jej szukać, wystarczało po sąsiedzku do drzwi zapukać, nie do wszystkich tylko do wybranych osób, najlepiej mi znanych, po prostu zaufanych.
Jestem ...: prawie normalna
Wysłany: |11 Sie 2008|, 2008 11:19
w_ogole jak to wygląda idzie młoda fajna laska z fajką w"pysku" od razu psuje cały efekt...choćby nie wiem jak była zadbana... tak samo chłopak,facet. w_ogole nie wiem po co ludziom do szczęścia papierosy.
fakt całować się z "popielniczką"to nie jest nic przyjemnego.fujj
_________________ "więc przestan się cofać , idź do przodu..."