To zależy, na jakim stopniu zażyłości już jesteście . Bo sprawa przedstawia się z lekka inaczej, gdy ją trochę znasz, a inaczej też, gdy tylko ją mijasz, wodząc za nią rozkochanym wzrokiem ;D. Może powiesz coś więcej?
_________________ otwórz lodówkę i odłóż
moje serce na później.
jestem, jak mnie zostawiłeś.
i nawet smakuję lepiej - odgrzana.
pogrążam się coraz bardziej i bardziej.
i ty też. pogrążaj się. we mnie.
i tu zostań.
Jestem ...: Chory na głowe... Pomógł: 2 razy Wiek: 20 Posty: 540 Skąd: Kielce
Wysłany: |27 Maj 2007|, 2007 21:39
Co do kwiatka... Nie kupuj... Zbierz bukiecik np. stokrotek (mnóstwo ich na łąkach albo nawet na trawnikach). Wbrew pozorom bardzo duża różnica będzie w tym bo zerwiesz je własnymi rękami specjalnie dla niej więc da to lepszy efekt niż kupiony "kwiotek".
BlueEyeGuy, bardzo fajny pomysł z tymi polnymi kwiatkami . Ja na pewno bym coś takiego doceniła, bo romantyczką jestem ;D. Warto spróbować.
_________________ otwórz lodówkę i odłóż
moje serce na później.
jestem, jak mnie zostawiłeś.
i nawet smakuję lepiej - odgrzana.
pogrążam się coraz bardziej i bardziej.
i ty też. pogrążaj się. we mnie.
i tu zostań.
i tak naturalnie. Wtedy widać, że chłopak postarał się, a nie zaszedł do pierwszej lepszej kwiaciarni i kupił bukiet róż, tzn. nie to że róże są brzydkie, bo sa wspaniałe, ale t chodzi o coś zupełnie innego
Jestem ...: Chory na głowe... Pomógł: 2 razy Wiek: 20 Posty: 540 Skąd: Kielce
Wysłany: |2 Cze 2007|, 2007 09:16
No właśnie chodzi i ten symbol bo zbierze się kwiaty własnymi rękami a nie da się trochę kasy i już. Jedyna przeszkoda to pory roku ale co tam jeszcze dobry pomysł do takiego bukietu polnego to są takie hmmm nie wiem jak się to nazywa ale ma takie liście w kształcie serduszek xD to jest jakiś rodzaj trawy czy czego tam