Jestem ...: gdzieś po drugiej stronie Pomogła: 1 raz Wiek: 20 Posty: 318 Skąd: Mielec
Wysłany: |24 Wrz 2008|, 2008 21:45
Mieszkam tu 18 lat i codziennie widze to samo jak obojętnie ludzie obchodzą się z tym miastem. Niektórzy wielcy fani footlau nawte nie wiedzą że Grzgorz lato był piłkarzem a co dopiero że Real tu w Mielcu ... niemożliwe
_________________ Zanim, gdy na chwilę zamknie oczy-znikniesz,
Zabierz jej, zabierz jej, zabierz jej z ręki nóż
Zanim będziesz próbował
odkupić ją za słowa
Zobaczysz, jak na drugim brzegu rzeki
Spokojnie, spokojnie, spokojnie stoi z nim
A co powiesz o tym, że pochodzą z twego klubu takie osobistości jak Henryk Kasperczak, Dariusz Kubicki i mój ulubiony tzw ślepy bramkarz (gra dalej) Bogusław "Boguś" Wyparło... Kiedyś klasa teraz klub się gdzieś pogubił............
Niektórzy potrafia przejechać cały kraj by zobaczyc swoja drużyne, jak dra by wsesprzec ich dopingiem A gdy sa juz przed stadionem nie pozwalaja im wejsc na niego to po prostu pranoja !!
"co za głupi sport, latają za tą piłką, jakby nie mogli każdemu po jednej dać" xD
To powiedż koleżance, że tu nie chodzi o "balon" lecz co tym balonem można osiągnąć! We wszystkim jest cel, idea!
Zbieżcie się w kupie drogie dziewczęta i połóżcie pomiędzy siebie pewien gadżet na którym każdej z was zależy jak cholera Zapewniam, że będziecie o niego walczyć tak, że aż krew spod pazurków będzie wam litrami wyciekać To jest w miarę porównywalne do tego jak facet wychodzi na boisko a przed ni 11 przeciwników chcących zabrać mu to co jest dla niego w tej chwili najważniejsze............
Wysłany: |24 Wrz 2008|, 2008 22:40
dzordzu napisał/a:
A co powiesz o tym, że pochodzą z twego klubu takie osobistości jak Henryk Kasperczak, Dariusz Kubicki i mój ulubiony tzw ślepy bramkarz (gra dalej) Bogusław "Boguś" Wyparło... Kiedyś klasa teraz klub się gdzieś pogubił............
Mnie o nich nie musisz przypominac bo się tym interesowałam ale coż zrobisz jeśli obecnie ludzie mają to gdzies ?
Gentelman_1910 napisał/a:
A gdy sa juz przed stadionem nie pozwalaja im wejsc na niego to po prostu pranoja !!
Przepraszam Cię bardzo ale kibica wpuszczą a kibola tez bym nie wpuściła. Jeśli by się noralnie zachowywali i nie bili po meczach wszystko było by okay. Sami tego chcieli
Zanim będziesz próbował
odkupić ją za słowa
"Kiboli"bys wpuszczała a Kibiców nie hymm
Piłka nozna Dla Wszystkich Kibiców;)
A ze kadzy klub ma ekipe"sportowa"" to chodza sobie oni na ustaweczki itp i jest elegancko. Każdy robi to co chce;) i kazda osoba przynosi zyski danemu Klubowi ;d
Jestem ...: gdzieś po drugiej stronie Pomogła: 1 raz Wiek: 20 Posty: 318 Skąd: Mielec
Wysłany: |25 Wrz 2008|, 2008 08:14
Gentelman_1910 napisał/a:
A ze kadzy klub ma ekipe"sportowa"" to chodza sobie oni na ustaweczki itp i jest elegancko. Każdy robi to co chce;) i kazda osoba przynosi zyski danemu Klubowi ;d
Ekipe "sportową " ? To jest raczej banda debili którzy na mecz idą tylko po to żeby powydzierac się troche a potem prać po meczu bez opamiętania. to nie jest eleganckie to jest żałosne. Jedyne co takie osoby mogą przynośić klubowi to wstyd i hańbe.
Zanim będziesz próbował
odkupić ją za słowa